Чоловіка, який убив ветерана АТО Олійника, засудили до 13 років в’язниці

 

Шевченківський райсуд столиці призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 13 років чоловіку, який убив ветерана АТО Сергія Олійника у червні 2017 року поблизу станції метро “Золоті ворота”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це зазначила на своїй сторінці у Facebook в понеділок, 23 грудня, прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець.

“До 13 років позбавлення волі засуджено обвинуваченого у жорстокому вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт”, – повідомила вона.

Максимець додала, що суд повністю підтримав позицію прокурора, який просив для обвинуваченого 13 років позбавлення волі.

Як відомо, 57-річний голова Всеукраїнської профспілки працівників-мігрантів в Україні та за її межами, ветеран АТО Сергій Олійник був убитий увечері 22 червня 2017 року біля станції метро “Золоті ворота”, коли заступився за свого сина.
Той грав на синтезаторі, і це обурило жителя сусіднього будинку.
Розпочалася сварка. Батько музиканта відвів невдоволеного чоловіка за будинок, аби врегулювати конфлікт.
Пізніше молодий чоловік у сквері виявив батька з ножовими пораненнями.

Медики не змогли його врятувати.

Нападника, який утік до свого під’їзду, затримали. Ним виявився 58-річний житель Києва Анатолій Чивиков, раніше не судимий.

Справу про вбивство Сергія Олійника передали в суд 23 листопада 2017 року.

Читайте також:
Підозрюваного у вбивстві АТОвця Сармата в Бердянську відправили під арешт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна