Коляда лобіює щорічний безоплатний медогляд ветеранів

 

Щорічний безоплатний медогляд для ветеранів як на місцевому рівні, так і в профільних державних клініках, має стати обов’язковим для кожного ветерана. За умови проходження такого огляду ветеран отримає всі передбачені послуги з реабілітації, психосоціальної адаптації.

Про це заявила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда під час засідання Ради ветеранів при Мінветеранів, яке відбулося в Сумах у суботу, 21 грудня.

“Це моя позиція, що всі ветерани мають щорічно проходити безоплатне обстеження, аби контролювати стан свого здоров’я та мати можливість вчасно виявити хворобу і почати її лікувати. На жаль, дуже часто ветерани звертаються вже тоді, коли дізнаються про запущену стадію хвороби і коли з цим надто складно боротися”, – сказала Коляда, яку цитує пресслужба відомства.

Читайте також:
Перший заст. глави Мінвету Антон Колумбет: Ветеран – це військовослужбовець, який тимчасово перебуває вдома. ІНТЕРВ’Ю

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна