Нардепи від ОПЗЖ придумали пристрій для кнопкодавства: “Мизамір”. ВІДЕО

 

Народні депутати від “Опозиційної платформи — За життя” Сергій Ларін і Віктор Чорний “винайшли” новий механізм, який дозволяє кнопкодавити, не натискаючи на чужу кнопку пальцем.

Як повідомляє “Новинарня“, на це звернув увагу громадський рух “Чесно”.

На пленарному засіданні Верховної Ради 18 грудня депутат Ларін змайстрував “новітній кнопконатискач” з трьох товстих книг та стосів паперу.

Щоб натиснути ним на сусідню кнопку і залишитися непоміченим, Ларін прилаштував над пультом для голосування листівки з написом російською мовою “Мы за мир”.

А під час голосування щодо деяких поправок до законопроєкту про скасування депутатської недоторканності Ларін, сидячи на місці свого колеги по фракції Віктора Чорного, однією рукою натиснув на кнопку перед собою, а іншою запустив свій винахід.

В результаті кнопки “за” спрацювали на місцях Ларіна та Чорного.

Голосуючи щодо поправки №69 до того самого законопроєкту, Ларін правою рукою натиснув на кнопку на пульті Чорного, а “механізм”, судячи з усього, підштовхнув ногою. Результат – два голоси “за”.

Таким чином, ОПЗЖ є фракцією-лідером за кількістю кнопкодавів Верховної Ради ІХ скликання.

Читайте також:
У Раді впіймали першого кнопкодава, – Чесно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна