На зустрічі Зеленського й Алієва підписали низку угод

 

У Баку в присутності президента України Володимира Зеленського та президента Азербайджану Ільхама Алієва відбулося підписання українсько-азербайджанських двосторонніх документів.

Про це у вівторок, 17 грудня, повідомляє пресслужба президента України.

Посли двох держав, зокрема, підписали протокол про наміри між Одесою та Гяднжею, а також договір про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво між Трускавцем та Губою.

Міністри закордонних справ України й Азербайджану Вадим Пристайко та Ельмар Мамед’яров підписали угоду про співробітництво у сфері регулювання умов ведення бізнесу між Державною регуляторною службою України й Міністерством економіки Азербайджану.

Також Пристайко та Мамед’яров підписали угоду між адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Спеціальною службою державної охорони Азербайджану про організацію лінії міждержавного урядового зв’язку між Києвом та Баку.

16-17 грудня президент Володимир Зеленський перебуває з офіційним візитом в Азербайджанській Республіці.

Читайте також:
Перед візитом до Баку Зеленський видав Азербайджану опозиційного активіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна