Убивство двох українців у Польщі: слідчі назвали різуна

 

36-річного українця Сергія С. звинувачують в убивстві у ніч з суботи на неділю двох своїх співвітчизників у Доброславові Люблінського воєводства Польщі. Чоловікові інкримінують убивство з особливою жорстокістю та крадіжку з проникненням.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 13 грудня, інформує “Польське радіо”

Зазначається, що трагедія трапилася на території розплідника плодових дерев і чагарників за декілька кілометрів від міста Пулави. Там мешкали сезонні працівники, зокрема група громадян України. За словами місцевих мешканців, раніше вони ніколи не створювали проблем.

Перш ніж убивця вирішив скористатися ножем, він вирішив обікрасти своїх колег, кажуть польські правоохоронці. У понеділок, 2 грудня, він пробрався у їхню кімнату та викрав 2400 злотих і речі на суму 50 злотих. Учергове злочинець знову з’явився у ніч з суботи на неділю (7-8 грудня).

“Цього разу він безпосередньо напав на інших працівників господарства, двох інших трудових мігрантів з України. Одному з співвітчизників він завдав ножем 18 ударів у груди та живіт. Іншому українцю зловмисник наніс 5 ножових поранень у грудну клітку та шию. Обидва чоловіки померли на місці”, – пише видання.

Зловмисник викрав їхні гроші, приблизно 200 доларів, які вони мали при собі. Тіла убивця залишив на місці злочину. Їх знайшли наступного дня. Тоді ж до Доброславова викликали швидку та поліцію. Убивцю у нетверезому стані схопили того ж дня увечері на терені іншої гміни.

Зловмисник зізнався у скоєному та надав свідчення.

Найближчі три місяці 36-річний громадянин України проведе під арештом.

Сергію С. загрожує від 12 років до довічного позбавлення волі.

Читайте також:
Поляк вбив українку та втік до Німеччини. Там його застрелила поліція

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна