У Києві під офісом президента встановлюють ковзанку

 

Із вечора середи, 11 грудня, під входом до офісу президента України на вулиці Банковій у Києві змонтували огорожу та почали встановлювати ковзанку.

Про це повідомив у Facebook користувач Олексій Мкртчян у четвер, 12 грудня.

“Під будівлею офісу президента на вул. Банковій почали встановлювати ковзанку. Увечері привезли будматеріали, а вночі місце огородили. Площа ковзанки – 12 на 24 метри, встановлюють його в рамках “Зимової країни на ВДНГ”. На його установку піде 12 днів. Буде каток безкоштовним, чи ні – не повідомляється. Але точно відомо одне – мітинги під ОП тепер особливо і не проведеш, ну або доведеться орендувати ковзани”, – написав Мкртчян.

Громадський діяч і політичний експерт, юрист-міжнародник Андрій Смолій назвав споруду “йолкою-2”, натякаючи на розгони режимом Віктора Януковича акцій протесту в Києві під приводом облаштування новорічної ялинки.

“Влада так злякалася протестів, що вирішила закрити прохід до ОПи. Тепер впритул до самого входу буде огороджена ковзанка. Таке ми вже проходили. У листопаді 2013 го на Майдані встановили Януковичівську Йолку. Не встигли. Почався Майдан. А “йолка” стала символом тоталітаризму, узурпації та руху до “русского міра”. Зрештою, українці перетворили її на трофей. Вірною дорогою йдете, товаріщі. Узурпація, російські пропагандисти в центрі Києва, тепер нова “йолка” біля ОПи…” – написав Смолій на сторінці у Facebook.

 

Як писала “Новинарня“, голова офісу президента Андрій Богдан незаконно поєднував держпосади з роботою адвокатом.

Читайте також:
“Швидко ви, хлопці, біжите до прірви”: Казанжи про політику нової влади

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна