Україна підготує зміни до Мінських угод до березня 2020 року, – Резніков

 

Україна підготує план змін до Мінських угод до наступної “нормандської зустрічі”, запланованої на березень 2020 року.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в ефірі “Громадського” в середу, 11 грудня, розповів представник України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську Олексій Резніков.

“Ми точно напишемо ці пропозиції (до наступної “нормандської зустрічі” — Н.), вони навіть були в ініціативах президента готові. Але за тих чотири місяці наші очікування, що навіть ті домашні завдання, про які домовилися сторони, … можна зробити до березня”, — розповів Резніков.

Представник України на переговорах у Мінську переконаний, що чинні угоди потрібно переглянути для того, щоб “вони спрацювали”.

Підготовлену редакцію угод потім хочуть обговорити з політичними радниками та міністрами закордонних справ чотирьох країн.

Як інформувала “Новинарня“, партія “Голос” заявляла, що Україна повинна вийти з Мінських угод і “заморозити” ситуацію.

Читайте також:
“Зради не сталося”. Все про саміт Н4: домовленості, цитати, реакція соцмереж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна