У Львові за кермом затримали нетверезого співробітника СБУ

 

У вівторок, 10 грудня, львівські патрульні зупинили 36-річного співробітника Служби безпеки України у Львівській області нетверезим за кермом.

У патрульній поліції повідомили, що нетверезого працівника спецслужби затримали на вул. Каховській і він сам показав патрульним посвідчення СБУ.

“Сьогодні у місті Львові співробітниками патрульної поліції було затримано працівника УСБУ у Львівській області, який за інформацією працівників поліції перебував в стані алкогольного сп’яніння за кермом”, – повідомили у пресслужбі СБУ.

СБУ проведе службове розслідування за цим фактом. Якщо підтвердиться, що співробітник спецслужби був нетверезим за кермом, то його звільнять з роботи.

Речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій повідомила деталі цього інциденту, передає Zaxid.net.

За її словами, працівник СБУ їхав на автомобілі BMW 528. Про те, що водій може бути нетверезим, у поліцію повідомив небайдужий львів’янин.

“Водій перебував з ознаками сильного алкогольного сп’яніння: запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, нестійка хода. 36-річний водій відмовився надавати будь-які документи на авто і демонстрував поліцейським посвідчення працівника однієї із служб. Від перевірки на стан сп’яніння він відмовився”, – повідомила Катерина Рибій.

На працівника СБУ винесли постанову за відсутність документів і склали протокол за керування в нетверезому стані.

Читайте також:
Садовому скасували заставу і відпустили під особисте зобов’язання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.