Хомчак, Мойсюк, Нестеренко та інші: Зеленський присвоїв нові генеральські звання

 

Президент України Володимир Зеленський присвоїв генеральські та чергові генеральські звання шістьом військовослужбовцям Збройних сил України.

Як повідомляє “Новинарня“, генеральські погони президент вручив під час робочого візиту в район проведення операції Об’єднаних сил на Донеччину в п’ятницю, 6 грудня.

Військове звання генерал-полковника отримав генерал-лейтенант Руслан Хомчак, начальник Генерального штабу — головнокомандувач Збройних сил України.

Генерал-лейтенантом став генерал-майор Євген Мойсюк, 40-річний командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України, перший генерал, який на початку війни був комбатом.

Звання генерал-майора отримали полковники:

  • Василь Максименко, начальник штабу — перший заступник начальника Головного управління Військової служби правопорядку у Збройних силах України;
  • Андрій Маліновський, начальник штабу — перший заступник командувача ракетних військ і артилерії Командування Сухопутних військ Збройних сил України;
  • Олександр Нестеренко, командувач військ оперативного командування “Схід” Сухопутних військ Збройних сил України;
  • Євген Степаненко, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Як інформувала “Новинарня“, в ході робочого візиту в ООС президент Зеленський присвоїв почесні найменування низці бойових підрозділів ЗСУ.

Читайте також:
Командувач ДШВ “Женя-Війна” Мойсюк: На початку АТО нас на Донбасі зустрічали квітами

Зеленський підписав указ про генеральські звання у ЗСУ, Нацгвардії та поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.