Володимир Зеленський потрапив на обкладинку журналу Time

 

Американський щотижневий журнал Time помістив на обкладинку свого номера від 16 грудня фото президента України Володимира Зеленського. Це вперше глава української держави потрапив на обкладинку цього авторитетного видання.

Статтею випуску буде матеріал журналіста Саймона Шустера про Зеленського із назвою The Man in the Middle (“Людина посередині”).

“Український президент Володимир Зеленський опинився поміж Путіним і Трампом”, — йдеться в анонсі матеріалу.

У статті зазначається, що демократи вважають Зеленського жертвою зловживання владою президентом США Дональдом Трампом, водночас республіканці ставляться до нього, як до свідка, який може підтвердити невинуватість американського лідера.

“Жодна з ролей не наближена до того, що собі уявляв Зеленський, коли оголосив у новорічну ніч про балотування, хоча він і знав, що робота на посаді президента буде важкою і часто не дуже приємною. Україна перебуває в стані війни з Росією впродовж останніх п’яти років, і його пріоритетом, як президента, мав би бути в тому, щоб не допустити більше жертв у цій війні”, – йдеться в матеріалі.

Як писала “Новинарня“, нещодавно Зеленський зреагував на інтерв’ю Коломойського газеті The New York Times.

Читайте також:
“Космополітен” звільнив заступницю головреда Пліхіну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна