Зеленський зреагував на інтерв’ю Коломойського газеті The New York Times

 

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що зовнішньополітичний курс країни повинен визначати президент, за участі уряду і суспільства, але не окремі бізнесмени.

Так він відреагував на інтерв’ю олігарха Ігоря Коломойського газеті The New York Times, в якому той заявив, що Україні необхідно зблизитися з Росією задля економічного зростання.

“Я хотів би, щоб я, як президент, думав про міжнародні відносини і вектор України, а не який-небудь бізнесмен в Україні. Мені здається, що це правильно. Я, держава, суспільство можемо говорити про це, але це все-таки рішення державного рівня”, – сказав він на брифінгу в середу, 20 листопада, вночі в Очакові на Миколаївщині, передає “Інтерфакс-Україна.”

Відповідаючи на запитання про те, чи можливе відновлення співпраці з Росією в сфері ВПК після припинення війни на Донбасі, чи “доведеться чекати ще і повернення Криму”, Зеленський зазначив, що йому загалом подобається такий настрій, коли люди думають про те, що буде відбуватися після закінчення війни.

“Це дуже добре, тому що ми психологічно з вами хочемо завершити війну найближчим часом. Я думаю, що правильна відповідь, в принципі, людська, що коли ми закінчимо війну, повернемо всі території, ми будемо робити з вами все, що вигідно для економіки України, для робочих місць, для того, щоб піднімати наші підприємства”, – наголосив він.

Як писала “Новинарня“, нещодав олігарх Ігор Коломойський сказав у інтерв’ю виданню NYT, що Україні варто відвернутися від Заходу і налагодити відносини з Росією.

Читайте також:
Розбір агресивної манери спілкування Зеленського-Коломойського: стінгазета проти діжки з лайном

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна