Ще один організатор вибуху біля Управління СБУ в Одесі отримав вирок

 

Колегія суддів Приморського районного суду Одеси винесла обвинувальний вирок ще одному учасникові терористичної групи, причетної до підриву будівлі Управління СБ України в Одеській області 27 вересня 2015 року.

Про це 4 грудня повідомив пресцентр СБУ.

Зазначається, що засуджений був водієм угруповання та безпосередньо проводив розвідку місцевості напередодні вибуху. За участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 ККУ) та здійснення теракту (ч. 2 ст. 258 ККУ) він отримав 8 років за ґратами.

“Служба встановила всіх причетних до цього зухвалого злочину. Раніше до чотирьох із половиною років в`язниці було засуджено спостерігача терористів.
Безпосередній замовник та координатор теракту перебуває у міжнародному розшуку. Від українського правосуддя він ховається в Росії та на тимчасово непідконтрольних Україні територіях.
Зараз триває судовий розгляд щодо організатора та безпосереднього виконавця теракту. Йому загрожує 12 років тюрми”, – розповіли у спецслужбі.

“Жоден із терористів не уникне відповідальності за свій злочин. Куди б вони не тікали, та де б зараз не зачаїлися – правосуддя настигне кожного із них”, – наголошує СБУ.

Читайте також:
Помічникові терористів, які підірвали СБУ в Одесі, суд дав 4,5 років тюрми

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна