Уповноваженою з питань волонтерської діяльності стала волонтерка Наталія Пушкарьова

 

Президент Володимир Зеленський призначив позаштатною уповноваженою з питань волонтерської діяльності Наталію Пушкарьову.

Про це йдеться у відповідному указі глави держави від 4 грудня.

Також цим указом Зеленський затвердив положення про уповноваженого президента з питань волонтерської діяльності.

Згідно з положенням, основними завданнями уповноваженого є моніторинг ситуації щодо забезпечення гарантій дотримання прав і законних інтересів волонтерів і подання президентові пропозицій щодо підтримки волонтерської діяльності, припинення порушень у цій сфері.

Також уповноважений може вносити на розгляд глави держави пропозиції щодо підготовки проєктів законів, актів президента України з питань підтримки волонтерської діяльності.

Наталія Пушкарьова – волонтерка, раніше її обрали координатором Національного альянсу волонтерів при президентові України. Вона була радницею міністра оборони Степана Полторака, до цього — помічницею народного депутата IV скликання Олександра Біловола, який був головним санітарним лікарем України і займав посаду голови правління ДАК “Ліки України”.

Читайте також:
Командування ОС намагається “оптимізувати” в підрозділах кількість волонтерських авто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна