Після досягнення миру армія не перестане бути пріоритетом, – Зеленський

 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що після досягнення довгоочікуваного миру армія не перестане бути пріоритетом.

Як повідомляє “Новинарня“, про це він заявив у четвер, 5 грудня, на урочистому зібранні з нагоди відзначення 28-ї річниці Збройних сил України.

Зеленський пообіцяв повернути українців та українські території.

“Весь світ бачить, що ми дійсно прагнемо миру. Ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. І зараз ми досягаємо цього дипломатичним шляхом. Але сильне військо робить позицію будь-якої держави впевненішою“, – заявив він.

Зеленський назвав армію запорукою розвитку, незалежності, права на самостійний вибір шляху.

“На жаль, ми маємо гіркий досвід і знаємо, що буде, коли країна не готова захищати свої державні інтереси. Саме тому після досягнення довгоочікуваного миру армія не перестане бути нашим пріоритетом. Бо це запорука розвитку, незалежності, права на самостійний вибір шляху, яким рухається Україна”, – додав він.

Читайте також:
Я не погоджуся піти з війною на Донбас, – Зеленський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна