До Києва приїхав адвокат Трампа Руді Джуліані, знімають фільм, – ЗМІ

 

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані у середу, 4 грудня, перебуває в Києві, щоб зустрітися з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним та прокурором Костянтином Куликом.

Про це повідомив “Голос Америки” з посиланням на The New York Times.

За інформацією видання, у вівторок Джуліані зустрівся в Угорщині з колишнім генпрокурором України Юрієм Луценко.

Зазначається, що Джуліані подорожує із телевізійною командою кабельного каналу One America News, яка знімає документальну стрічку, що покликана захистити тези президента Трампа про його вимоги до України щодо розслідування втручання у вибори у США 2016 року, діяльність колишнього віцепрезидента США Джо Байдена в Україні, роботи його сина Хантера Байдена в компанії Burisma тощо.

Із Джуліані та знімальною групою в Будапешті також спілкувались колишній український дипломат Андрій Теліженко, екснардеп Андрій Артеменко, ексголова ЦВК Михайло Охендовський. За даними видання, Артеменко та Охендовський поставити під сумнів автентичність т.зв. “комірної книги Партії регіонів” у частині, яка стосувалась колишнього голови виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта.

Читайте також:
Джуліані теж відмовився співпрацювати з Конгресом у справі імпічменту Трампа

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна