У Росії перекинувся автобус із українцями: восьмеро травмованих

 

У Воронезькій області Росії через складні погодні умови перекинувся автобус з українцями, вісім пасажирів травмовані, один постраждалий у важкому стані.

Як повідомляє “Новинарня“, про це розповів заступник директора Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, передає “Укрінформ”.

“За інформацією консула України в Російській Федерації, 3 грудня через складні погодні умови у ДТП потрапив рейсовий автобус з українськими реєстраційними номерами, що прямував за маршрутом м.Запоріжжя – м.Ростов-на-Дону. За повідомленням консула, внаслідок інциденту 8 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, один із них — у важкому стані”, – зазначив Кирилич.

Він поінформував, що постраждалих госпіталізовано до Богучарської центральної районної клінічної лікарні Воронезької області.

Кирилич запевнив, що консул підтримує оперативний зв‘язок з управлінням МНС РФ у Воронезькій області та лікувальним закладом, а справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби й Посольства України в РФ.

Як раніше повідомили російські ЗМІ, сьогодні о 12.30 годині на 763 км автодороги М4-“Дон” в Богучарському районі 59-річний водій міжміського автобуса “Ман”, рухаючись в сторону півдня, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і допустив його перекидання.

Читайте також:
Аварія танкера в Одесі: вміст нафтопродуктів у морі перевищений у 157 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна