У Харкові офіс ОПЗЖ облили фарбою та примотали до дверей гранату

 

У Харкові невідомі облили фарбою фасад офісу “Опозиційної партії – За життя” у Київскому районі міста, де розміщена приймальня, та примотали до дверей гранату: поліція провела перевірку.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 3 грудня, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

“Близько 09:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що до ручки вхідних дверей приймальні народного депутата України примотаний предмет, схожий на гранату. Окрім того, невідомі облили зовнішні елементи фасаду будівлі та пошкодили табличку приймальні”, – йдеться у повідомленні.

За вказаною у повідомленні адресою виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу поліції.

На місці поліцейські виявили учбову гранату (муляж) зі слідами іржі та механічними пошкодженнями із запалом до неї.

Речові докази вилучені. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за КК України.

Як уточнив на зустрічі з журналістами заступник голови обласної організації “ОПЗЖ” Василь Россихин, це вже десята провокація за останні 3 місяці та 4-та за тиждень.

За його словами, результати перевірки поліції очікуються.

Як інформувала “Новинарня“, на Донеччині кандидатку від Медведчука обсипали борошном.

Читайте також:
В Одесі колишній священник і депутат від ОПЗЖ побили вірянина ПЦУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна