“Укроборонпром” модернізуватиме літаки для МВС Перу

 

Державний концерн “Укроборонпром” та Міністерство внутрішніх справ Перу підписали низку угод про співпрацю у сфері подовження термінів експлуатації парку літаків “Антонов”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це інформує пресслужба ДК “Укроборонпром”.

За словами заступника генерального директора з авіа- та ракетобудування Руслана Коржа, згідно з цими домовленостями, українська сторона розробить план капітального ремонту, переоснащення та обслуговування літаків “Антонов”, які експлуатуються різними відомствами МВС Перу.

Після розгляду рішень, запропонованих підприємствами “Укроборонпрому”, замовник визначиться зі строками та умовами виконання робіт.

Виконання угоди дозволить подовжити термін експлуатації літаків. Окрім цього, літаки будуть переобладнанні відповідно до сучасних умов експлуатації та потреб спеціальних та силових відомств Перу.

“Таким чином, ми продовжимо термін експлуатації літаків “Антонова” в Перу, що довели свою ефективність та необхідність замовнику, а також завантажимо наші підприємства роботою. Ми виконуємо той план дій, який сформувала нова команда “Укроборонпрому”. Авіаційна промисловість України отримуватиме ще більше замовлень та розширить географію продажу своїх продуктів та сервісу”, – зазначив з цього приводу Руслан Корж.

Читайте також:
“Укроборонпром” може потрапити під санкції США через “Мотор Січ”, – АМКУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна