На Київщині знайшовся зниклий священник: ходив лісом і молився

 

Поліцейські знайшли капелана Сергія Струка, який в суботу зник безвісти в Бородянському районі Київської області.

Як повідомляє “Новинарня“, про це написав голова обласної поліції Андрій Нєбитов на сторінці соцмережі Facebook в неділю, 1 грудня.

“Як пояснив поліцейським: “ходив та молився у лісі”. Дякую усім поліцейським та громаді за допомогу у пошуках.Розумію, що всі ви не змогли відпочити та провести вихідний день у родинах, але така наша доля: служити та захищати!”, – написав поліцейський.

Нєбитов очолював пошукову операцію з пошуку священника.

Як інформувала “Новинарня“, у селищі Клавдієво Бородянського району Київської області безвісти зник священнослужитель Сергій Струк.
Особовий склад поліції регіону піднято по тривозі.

В УПЦ КП наголошували, що тривалий час отець Сергій знаходився у “відкритому протистоянні” з благочинним Бородянського району Православної Церкви України протоієреємІваном Дзюбою. Від нього він отримував відкриті погрози фізичної розправи.

Читайте також:
У Запоріжжі затримали священника РПЦ з наркотиками

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна