У Запоріжжі затримали священника РПЦ з наркотиками

 

В одному з відділень “Нової пошти” в Запоріжжі співробітники поліції затримали особу, яка “схожа на помічника митрополита УПЦ МП” Луки Євгена Кугатова.

Як повідомляє “Новинарня“, священник прийшов на “Нову пошту”, аби отримати посилку, в якій була речовина, схожа на амфетамін.

Так, видання “061” з посиланням на власні джерела пише, що посилка бандероль надійшла з Черкас. За попередньою інформацією, в ній знаходився амфетамін.

Джерела в правоохоронних органах неофіційно підтвердили, що Кугатов приїхав у поштове відділення в супроводі чоловіка, схожого на протоієрея Євгенія Квача, але він залишався на вулиці.

Отримання “товару” відбувалося під контролем правоохоронців, Кугатов був затриманий.

Через кілька хвилин на місце події приїхали представники приватної фірми, які забезпечують охорону Луки. Операція проходила в відділенні пошти приблизно о 20:00 в п’ятницю, 29 листопада.

Згодом про операцію відзвітували співробітники відділу кримінальної поліції Дніпровського відділу поліції: в одному з поштових відділень Запоріжжя вони виявили у чоловіка 1984 року народження один грам наркотичної речовини. 

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Відреагували на ситуацію і в “Новій пошті”.

“За правилами компанії, клієнти не мають права відправляти наркотичні речовини, вогнепальну зброю, комплектуючі, боєприпаси …. Згідно Публічного договору, розміщеному на офіційному сайті компанії, “Нова Пошта” не зобов’язана здійснювати перевірку змісту відправлення і відповідності упаковки особливостям відправлення, вимогам чинного законодавства і державним стандартам …. Якщо ми бачимо підозрілі вантажі, відразу повідомляємо в компетентні органи”, – заявили в компанії.

Як інформувала “Новинарня“, підрозділ РПЦ отримав дозвіл на виробництво та постачання алкоголю. Не кагору.

Читайте також:
У Холодному Яру монастир РПЦ ллє нечистоти під меморіал загиблим героям 93-ї бригади. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна