У Миколаєві напали на журналіста

 

У Миколаєві ввечері в суботу, 30 листопада, невідомі напали на журналіста місцевого видання “Новости-N” Олександра Влащенка.

Як повідомляє “Новинарня“, поліція Миколаївської області у неділю, 1 грудня, прозвітувала, що відкрила кримінальне провадження за фактом умисного легкого тілесного ушкодження.

За даними правоохоронців, нападник бризнув журналісту в очі невідомою речовиною та кілька разів ударив в обличчя, після чого втік. У поліції наразі не встановили особу нападника.

За даними видання “Новости-N”, напад стався близько 22:30 біля під’їзду будинку, в якому живе Влащенко.

Журналіст повертався додому, коли до нього підійшов невідомий і бризнув в обличчя з газового балончика. Після цього його кілька разів ударили кулаком в обличчя.

Нападник не взяв грошей або речей потерпілого.

“Швидка допомога” діагностувала ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї, а також травматичне ушкодження нижньої губи.

Травма, за словами лікарів, вимагає хірургічного втручання.

Як інформувала “Новинарня“, у Бахмуті напали на активіста Артема Мірошниченка, він у комі.

Читайте також:
У Москві невідомі напали на розслідувача трагедії МН17 Руслана Левієва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна