У Москві невідомі напали на розслідувача трагедії МН17 Руслана Левієва

 

У столиці Росії невідомі напали на Руслана Левієва, який займається розслідуванням трагедії МН17 та входить до складу Conflict Intelligence Team (CIT).

Про це Лєвієв повідомив на сторінці в Facebook у середу, 27 листопада.

Руслан Левієв розповів, що напад відбувся, коли він повертався додому.

“Далі провал пам’яті й наступне, що вже пам’ятаю, – як заходжу додому весь в зеленці та з головою, що гуде”, – написав він.

Він отримав удари в щелепу та легкі травми після падіння. Лєвієв пов’язує напад з нещодавнім ефіром на російському телеканалі, на якому він показав відео нападів на себе.

За даними УНІАН, Руслан Левієв разом з Conflict Intelligence Team ведуть розслідування обставин збиття малайзійського “Боїнга”. Саме команда CIT допомогла розслідувачам Bellingcat знайти фотографії, які доводять, що “Бук”, з якого був збитий літак, належав 53-й бригаді ППО Росії, дислокованій у Курській області.

Як писала “Новинарня“, адвокат бойовика Володимира Цемаха, підозрюваного у причетності до катастрофи літака MH17 на Донбасі, заявив, що його підзахисний готовий дати покази Нідерландам, але тільки на території так званої “ДНР”.

Читайте також:
У Нідерландах визначили суддів для процесу в справі збитого “Боїнга” рейсу МН17

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна