ІДІЛ взяла відповідальність за теракт у Малі, де загинули 13 французьких військових

 

Терористичне угрупування “Ісламська держава” взяла на себе відповідальність за терористичний акт у Малі, в якому загинули 13 французьких військових.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 28 листопада, інформує агентство Reuters.

Як повідомляється, 13 французьких солдатів були вбиті в Малі в понеділок, коли два вертольоти зіткнулися в темряві після того, як їх викликали для надання авіаційної підтримки під час бойової місії з пошуку групи бойовиків Ісламської держави.

У четвер, 28 листопада, бойовики “Ісламського держави” заявили, що їх західноафриканське відділення організувало зіткнення, проте не надали жодних доказів цього твердження.

Для Франції це була найбільша втрата військ за майже чотири десятиліття.

Як інформувала “Новинарня“, 26 листопада внаслідок зіткнення двох гелікоптерів під час антитерористичної операції в західноафриканській країні Малі загинули 13 французьких військових.

Читайте також:
У Малі загинув 19-й миротворець ООН за рік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна