“Укроборонпром” обрав нового директора Житомирського бронетанкового заводу

 

Переможцем конкурсу на посаду директора державного підприємства “Житомирський бронетанковий завод” став Олексій Жуковець.

Про це у понеділок, 25 листопала, повідомляє пресслужба концерну Укроборонпром.

“Олексій Жуковець має найбільш відповідний вимогам досвід та презентував найреалістичнішу стратегію розвитку Житомирського бронетанкового заводу. Він побудував свою кар’єру у сфері машинобудівного підприємства. Створював підприємство на основі виробничого комплексу ЗАТ “Макіївський труболиварний завод”, який до цього не функціонував. Налагоджував виробництво нестандартного обладнання для металургійної промисловості з “нуля”. Займався підбором персоналу, відновленням, ремонтом та запуском обладнання, проводив тендерні торги, організовував виробництво і налагоджував комерційну діяльність”, – йдеться в повідомленні.

Відкритий конкурс на посаду був оголошений 7 жовтня 2019 року.

До участі в ньому було подано 38 заяв, із яких сформовано “короткий список” із шести кандидатів. В рамках номінаційного комітету кандидатами було представлене стратегічне бачення розвитку підприємства та плани першочергових кроків на посаді.

Читайте також:
Екснардеп Мустафа Найєм став заступником генерального директора “Укроборонпрому”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна