“Миротворець” видалив з бази законспірованого агента-розвідника Матюху

 

Співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Едуарда Матюху видалили з бази “Миротворця”.
Донині він там перебував як другий “народний мер” Горлівки та співорганізатор референдуму в Горлівці 11 травня 2014 року.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться у тексті на “Миротворці” з назвою “Коли ми з радістю видаляємо записи з Чистилища” в понеділок, 25 листопада.

“Ми не маємо права розголошувати деталі того, яким чином Едуард Андрійович Матюха потрапив до Чистилища сайта “Миротворець”, оскільки це прерогатива ГУР МО України. Але ми не можемо не привітати його з успішним поверненням на територію мирної України після виконаного завдання нашої воєнної розвідки. Пишаємося тим, що були причетні до створення і підтримання протягом п’яти років його легенди-прикриття. Знаємо, що допомогли. Доземний уклін Вам, Едуарде, за вірну, чесну та самовіддану службу Україні та її народу”, – йдеться у дописі.

Скріншот з Миротворця

Як інформувала “Новинарня“, у недільному випуску “ТСН.Тижня” 24 листопада вийшов сюжет Андрія Цаплієнка про українського розвідника Едуарда Матюху. 

Він свого часу був “народним міським головою” Горлівки на Донеччині, а також посідав високі посади у “Комуністичній партії “ДНР”.
Як виявилося, він є розвідником Головного управління розвідки Міністерства оборони України, був “очима України” від самого початку російсько-української війни.

Наступного дня, в понеділок, 25 листопада, в ОРДО відреагували на “крота” в своїх лавах, заявивши, що він не мав доступу до секретної інформації та був “активістом середньої руки”.

Читайте також:
54 орб повернувся з ООС. За п’ять років війни загинули 20 розвідників батальйону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна