На Буковині прикордонники стріляли в контрабандистів цигарок

 

Прикордонники в Чернівецькій області відкрили вогонь проти осіб, які нелегально перевезли тютюнові вироби через державний кордон із Молдовою і вдалися до втечі.

Близько 23:00 години  у четвер, 21 листопада, поблизу села Гвіздівці група осіб перевезла тютюнові вироби через кордон Молдови з Україною і завантажила товар у автівки з іноземною реєстрацією, повідомляють у пресслужбі ДПСУ.

Помітивши прикордонників, порушники проігнорували вимоги зупинитися і “спрямували один транспортний засіб на прикордонників”. Останні, після попереджувальних пострілів, застосували зброю.

Зловмисники поїхали вбік Гвіздівців. Працівники ДПСУ поінформували про це правоохоронців Чернівецької області та прикордонну поліцію Республіки Молдова.

Невдовзі черговий підрозділ поліції повідомив, що в центральну районну лікарню звернулося троє осіб із вогнепальними пораненнями.

Розслідується кримінальне правопорушення за ст.342 (опір представникові влади під час виконання ним службових обов’язків), 345 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу) КК та ст.204 (збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів) КК.

Встановлюються особи правопорушників.

Як писала “Новинарня“, нещодавно у львівському аепопорту затримали контрабандистів старовинних ікон.

Читайте також:
Комбата ЗСУ засудили за контрабанду цигарок в зоні ООС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.