У столичній лікарні помер жорстоко побитий ветеран АТО Ігор Панов

 

У лікарні в Києві помер ветеран АТО Ігор Панов (позивний – “Хан”), якого нещодавно жорстоко побили у під’їзді житлового будинку.

Про це повідомила в середу, 20 листопада, волонтерка Тетяна Руденька.

“Біль… Хана не стало. Без подробиць”, – написала у Facebook волонтерка, яка першою повідомила і про побиття ветерана та його дружини, вона ж займалася збором коштів на лікування подружжя.

Руденька зазначила, що похорон будуть організовувати волонтери, друзі та товариші Панова по службі.

Увечері 9 листопада у під’їзді житлового будинку на вулиці Академіка Кіпріанова в Києві жорстоко побили ветерана АТО, бійця 90-го оаемб, Ігоря Панова і його дружину Оксану. Їх у важкому стані госпіталізували.

Згодом поліція Києва затримала двох підозрюваних у побитті подружжя. Ними виявилися син дружини Панова і його товариш 1989 і 1990 року народження. Причиною побиття, за інформацією правоохоронців, став давній конфлікт між сином і матір’ю.

Читайте також:
Вибух на Пушкінській: побратими кажуть, що Сенсей накрив собою чужу гранату

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна