Пенсіонер МВС напав на авто поліцейських: “визволяв” затриманих за розбійний напад

 

Пенсіонер МВС напав з пістолетом на поліцейських у Яготині, намагаючись визволити затриманого зловмисника.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 20 листопада, інформує пресслужба поліції Київської області.

“В автомобілі їхали поліцейські, які супроводжували затриманого зловмисника до відділу поліції. Їм перегородила дорогу автівка, з якої вийшов чоловік із пістолетом у руках, викрикуючи, що він начальник поліції. Привівши зброю у бойову готовність, нападник вимагав у правоохоронців відпустити підозрюваного у розбійному нападі”, – інформують поліцейські речники.

Зазначається, що поліцейські везли зловмисників, яких затримали у Яготині за розбійний напад на одне з ТОВ, що займається паливно-мастильними матеріалами.

“Визволителя” швидко затримали бійці корпусу оперативно-раптової дії. Нападником виявився 50-річний місцевий житель, пенсіонер МВС.

У чоловіка вилучили пристрій для відстрілу гумовими кулями “ПМР”.

За фактом погрози правоохоронцям та самовільне присвоєння владних повноважень поліція відкрила два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 345 та за ч. 1 ст. 353 ККУ. Затриманому оголосили про підозру.

Читайте також:
Нова “агентура ДНР” для обмінного фонду: вчительку та пенсіонера МВС з Донеччини арештували за допомогу терористам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна