Ляшко отримав підозру після бійки з Герусом в “Борисполі”

 

Екснардеп Олег Ляшко отримав повідомлення про підозру у нанесенні легких тілесних ушкоджень нардепу й голові парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрію Герусу.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 18 листопада, написав Ляшко на сторінці у соцмережі Facebook.

“Заступник прокурора вручив мені повідомлення про підозру. Мене звинувачують у тому, що я завдав легких тілесних пошкоджень і перешкоджав державній діяльності Герусу. Також вручено клопотання про застосування щодо мене запобіжного заходу взяття під варту без альтернативи”, – заявив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Андрій Герус заявляв, що Ляшко в супроводі охоронця зустрів його в аеропорті та роздер йому сорочку.

“Сьогодні випадково побачив у ЗОДі (зал офіційних делегацій – “Н”.) “слугу народа” Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася – через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!” – написав Ляшко.

Під час конфлікту Ляшко називав Геруса “аферюгою”, “ч**шником” та вживав інших образливих слів.

Як інформувала “Новинарня“, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко поштовхався із депутатом фракції “Слуга народу” Андрієм Герусом у залі офіційних делегацій VIP-терміналу “Борисполя”. Інцидент записували на відео, яке Ляшко виклав у соцмережі.

Читайте також:
Після бійки Ляшка та Геруса поліція відкрила кримінальне провадження

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна