Військові ОС виявили в підвалі хати в Чермалику схрон зі зброєю

 

Під час виконання бойового завдання у складі мобільної групи на Донеччині, військовослужбовці угруповання Національної гвардії в ОТУ “Схід”, спільно зі співробітниками СБУ, виявили схрон з озброєнням і боєприпасами.

Про це 16 листопада повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

У підвалі одного з житлових будинків в селі Чермалик (Волноваський район) були знайдені три ручні гранатомети РПГ-22, дві сотні набоїв калібру 5,45, чотири тротилові шашки, 11 зарядів до підствольного гранатомета та інші боєприпаси.

“За даним фактом Волноваським відділом поліції внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15 та частини 1 статті 258 Кримінального кодексу України, а саме – замах на злочин та терористичний акт, що створює небезпеку для життя та здоров’я людини”, – ідеться в повідомленні.

Читайте також:
Ворог веде провокаційний вогонь із напрямку Петрівського, де мало бути відведення військ, – ОС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна