Зеленський підписав закон про аудит доріг

 

Президент Володимир Зеленський підписав закон про аудит безпеки міжнародних і національних автомобільних доріг.

Про це свідчить інформація, оприлюднена на сайті президента у четвер, 14 листопада.

Згідно із повідомленням, законопроєкт №1061 вносить зміни до законів “Про дорожній рух” та “Про автомобільні дороги”, якими запроваджується поняття “економічні втрати у зв’язку із загибеллю або пораненням (травмуванням) людей внаслідок дорожньо-транспортних пригод”.

Також документ запроваджує аудит безпеки автодоріг на стадії проектування та після введення в експлуатацію і перевірку безпеки автодоріг під час експлуатації.

Крім того, в ОП розраховують, що документ сприятиме інтеграції доріг загального користування до міжнародної дорожньої мережі з високим рівнем безпеки.

17 жовтня Рада ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт про введення процедури аудиту безпеки автомобільних доріг загального користування.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно ексміністр Омелян викрив авторів турецької промови Зеленського на невігластві.

Читайте також:
Мінінфраструктури налагодить регулярні перевезення до адмінмежі з Кримом, — Криклій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна