“Навіщо ж так людей лякати?” На “Прямому” каналі влаштували захоплення студії зі стріляниною. ВІДЕО

 

На телеканалі “Прямий” під час ефіру ввечері 7 листопада сценаристи влаштували постановочне захоплення студії озброєними людьми в масках та камуфляжі.

Під час цілоденного марафону “Атака на свободу слова” до студії на вулиці Північносирецькій увірвалися невідомі у військовій формі, в балаклавах та з автоматами і нібито відкрили вогонь. Після цього ведучий Микола Вересень впав на підлогу, імітуючи поранення. Один з автоматників кричав: “Всем спокойно! Не снимать!” тощо.

Стрілянина не на жарт налякала присутніх у студії глядачів – вони почали ховатися, дехто мав дуже переляканий вигляд.

Після цього військові підбігли до ведучих зі словами: “Мыкола, живой? Вставай! Станьте с Орловской рядом, быстро!” та зробили селфі із ведучими.

Насамкінець люди в камуфляжі подякували й побажали всім гарного ефіру.

Сам Микола Вересень сказав, що на каналі цим перфомансом хотіли “довести до абсурду те, що відбувається”.

Марафон на “Прямому” почали після того, як уранці 7 листопада співробітники Державного бюро розслідувань провели обшуки у формального власника телеканалу “Прямий” Володимира Макеєнка в рамках справи щодо купівлі та фінансування каналу, який активно підтримує Петра Порошенка.

Вранці в п’ятницю, 8 листопада, телеканал “Прямий” перепросив “за невдалий жарт”, який вони влаштували, щоб проілюструвати наступ на свободу слова в Україні.

“Фрагмент нашого вчорашнього вечірнього ток-шоу викликав бурхливу реакцію. Наша алегорія полягала в тому, щоб показати всю абсурдність ситуації в країні, де “сюрпризи” стаються майже не щодня. Ми хотіли сказати, що таке може статися з кожним, в будь-який час і в будь-якому місці. Але ми інформаційний канал, і жарти – це не наше. Тому телеканал “Прямий” щиро перепрошує, передусім, у наших глядачів, за таку невдалу і недоречну у даному питанні інтерпретацію ситуації”, – йдеться у зверненні ведучих та журналістів “Прямого”.

“Алегорію” “Прямого” каналу не оцінили глядачі та експерти. В мережі багато обурених коментарів з приводу інсценування нападу і того, що це “перебір”.

“Прямий”, ну, ви даєте! Навіщо ж так людей лякати”, – написала зокрема медіаексперт Світлана Остапа.

Читайте також:
Ми є свідками рейдерського захоплення Портновим із ДБР “Прямого” каналу, – Порошенко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.