Нефьодов анонсував переатестацію митників у 2020 році

 

На 2020 рік запланована переатестація працівників Державної митної служби.

Як повідомляє “Новинарня“, про це на брифінгу в середу, 6 листопада, сказав голова відомства Максим Нефьодов, передає “Укрінформ”.

“Переатестація нових митників запланована на 2020 рік. Мета — у 2020 році провести таку переатестацію, і той хто пройде її, той і укладе контракт та отримуватиме більші кошти. Які це будуть кошти, казати це до ухвалення бюджету – безвідповідально”, – сказав Нефьодов.

Він зазначив, що атестація майбутніх інспекторів митниць є дуже важливим етапом у запуску нової митниці.

“Ми не хочемо просто взяти і автоматично перевести майже 11 тисяч співробітників ДФС по митному напрямку в нову Держмитслужбу. Ми використовуємо цей етап (переатестацію — ред.) аби виявити найбільш одіозних співробітників, і, умовно, зараз я уявляю, що буде близько 500, яких би мені не хотілось брати в нову Держмитслужбу”, – зауважив керівник ДМС.

Читайте також:
Нова митниця запрацює наприкінці вересня, – Нефьодов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна