У Великій Британії лідер партії Brexit відмовився брати участь у виборах

 

Лідер британської партії Brexit Найджел Фарадж відмовився від участі в дострокових парламентських виборах, призначених на 12 грудня.

В інтерв’ю для ВВС він зазначив, що “дуже серйозно думав”, але в підсумку дійшов висновку, що буде краще, якщо він підтримає 600 кандидатів від своєї партії у всій Британії, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Я не хочу залишатися в політиці до кінця життя“, – зазначив Фарадж.

“Якщо Борис Джонсон (нинішній британський прем’єр, –“Н”) виступає за справжній Brexit, нам не слід боротися проти нього на цих виборах”, – сказав він.

Цього тижня консерватор Джонсон уже заявив, що не має наміру блокуватися з партією Фараджа в передвиборчій гонці, зазначивши, що “блок з будь-якої іншою партією  породжує ризик того, що на Даунінг-стрит, 10 прийде (лейборист) Джеремі Корбін”.

Як писала “Новинарня“, Велика Британія 31 жовтня мала вийти зі складу Європейського союзу, але Brexit не відбувся через те, що британський парламент не підтримав угоду з Брюсселем.

Читайте також:
Єлизавета II схвалила закон про відтермінування Brexit

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна