“Нафтогаз” підвищив ціни на газ для промисловості в листопаді

 

НАК “Нафтогаз України” у листопаді підвищив ціну на газ для промислових споживачів та інших господарюючих суб’єктів майже на 20%.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 1 листопада, інформує пресслужба компанії.

Згідно з повідомленням, у порівнянні з цінами на жовтень 2019 року, у листопаді ціни зростуть на 18,4-19,6%. Після цього піднімуться ціни для населення.

Запропоновані ціни на природний газ з ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Залежно від цих показників, “Нафтогаз” пропонує газ за ціною 5 861,00 – 6 463,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

До цього “Нафтогаз” підвищив з 1 жовтня 2019 року ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання на 4,9-5,6%.

Як інформувала “Новинарня“, “Нафтогазу” дозволили не штрафувати ОСББ за недобір чи перебір газу.

Читайте також:
Рада ухвалила закон про анбандлінг ГТС і “Нафтогазу”. Обманута депутатка розплакалася

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна