В ОРДЛО є люди, готові йти на вибори від “Слуги народу”, – Сивохо

 

“Заміри електоральних настроїв” на тимчасово непідконтрольних українській владі територіях Донбасу, які проводила партія “Слуга народу” показали, що там є люди, готові йти від цієї партії на місцеві вибори.

Як повідомляє “Новинарня“, про це заявив радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо у розмові з журналістами видання “Лівий берег”.

Однак, хто проводив електоральні виміри, він не розповів.

На запитання журналіста, чи ті цифри (щодо опитування – “Н”) можуть бути об’єктивними та правдивими, Сивохо відповів ствердно: “Так.”

“Ага, зараз я вам “здам” наших людей, які там працювали”, – сказав Сивохо.

Він додав, що на тимчасово окупованих територіях є люди, готові піти на місцеві вибори від “Слуги народу”, якщо вони там відбудуться.

Як інформувала “Новинарня“, 21 жовтня стало відомо, що шоумен та комік Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

Читайте також:
РНБО: Сивохо не має доступу до держтаємниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна