“Тотальна цифровізація”: уряд підписав меморандум із мобільними операторами для покриття 100% України інтернетом

 

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук спільно із представниками найбільших мобільних операторів підписали документ про покриття мобільним зв’язком та мережею інтернет території України.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідне підписання відбулося під час інвестиційного форуму у вівторок, 29 жовтня, у Маріуполі.

“Я вірю, що з цього документу почнеться тотальна цифровізація всієї країни. В кожному куточку нашої країни має бути доступний якісний зв’язок та інтернет. І ми зробимо для цього все необхідне”, – сказав прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час підписання документа.

Меморандум уряд підписав разом з найбільшими мобільними операторами України, компаніями “Інтертелеком”, “Лайфсел”, “Водафон” та “Київстар”.

“Сьогодні ми підписуємо історичний меморандум. У рамках цього документу нарешті кожен куточок нашої України буде покрито мобільним зв’язком та мережею Інтернет”, – прокоментував підписання президент України Володимир Зеленський.

Як інформувала “Новинарня“, у вересні 2019 року в уряді заявили, що хочуть покрити 100% України інтернетом і закріпити його мінімальну швидкість законом.

Читайте також:
В Україні відтепер можна змінити мобільного оператора зі збереженням номера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна