У Польщі затримали ймовірного російського шпигуна

 

Польська Агенція внутрішньої безпеки затримала громадянина Польщі, ймовірного російського шпигуна.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 28 жовтня, інформує “Polskie Radio”.

За словами речника міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслава Жарина, арешт Пьотра С. відбувся 24 жовтня у Варшаві. Через два дні його взяли під варту на три місяці.

За словами Жарина, слідчі зібрали докази про співпрацю Пьотра С. з російською розвідкою. Він повідомив, що під час затримання працівники агентства обшукали місця проживання і роботи чоловіка.

Під час обшуків було знайдено нелегальну вогнепальну зброю і боєприпаси, а також електронні носії і документи. Окрім того, спецслужба обшукала місця прописки і фактичного місця проживання осіб, які мали контакт з Пьотром С.

Підозрюваному також висунуто звинувачення у нелегальному зберіганні зброї та користуванні фальшивим документом.

Польські ЗМІ з посиланням на джерела інформують, що затриманий був співробітником Агентства військової власності – виконавчого органу під наглядом міністра національної оборони Польщі.

Як інформувала “Новинарня“, Польща застерігає країни ЄС від “потепління відносин” з Росією.

Читайте також:
Польща планує запросити Путіна на річницю звільнення Освенцима

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна