Загороднюк поїхав до штаб-квартири НАТО, Разумков – у Страсбург

 

Делегація Міністерства оборони України на чолі з міністром Андрієм Загороднюком розпочала офіційний візит до штаб-квартири НАТО.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 24 вересня, інформує пресслужба оборонного відомства.

“Розпочався робочий візит делегації Міноборони до штаб-квартири НАТО для участі у засіданні Північноатлантичної ради НАТО на рівні міністрів оборони держав-контрибуторів тренувально-дорадчої місії НАТО “Рішуча підтримка” в Ісламській Республіці Афганістан”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відповідно до програми візиту, протягом двох днів Загороднюк зустрінеться з міністрами оборони Великої Британії, Канади, Литви, Польщі та США у форматі “QUINT”.

Також передбачено проведення двосторонніх зустрічей з генеральним секретарем НАТО, виконавчим директором Європейського оборонного агентства, а також з главами делегацій інших держав-контрибуторів тренувально-дорадчої місії НАТО “Рішуча підтримка” в Афганістані.

Тим часом голова Верховної Ради Дмитро Разумков 24-25 жовтня братиме участь в Європейській конференції глав парламентів держав-членів Ради Європи у Страсбурзі (Франція), кажуть у пресслужбі Апарату ВР.

“24-25 жовтня українська делегація на чолі з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим перебуватиме у місті Страсбург (Французька Республіка) з метою участі у Європейській конференції глав парламентів держав-членів Ради Європи”, – йдеться в повідомленні.

Відповідно до програми конференції очікуються дискусії: “Наш спільний європейський дім: наступні 70 років”, “Реалізація порядку денного ООН 2030 та його Цілей сталого розвитку: внесок парламентів” та “Жінки в політиці та в публічному дискурсі”.

Як інформувала “Новинарня“, НАТО закликає розширити військову допомогу Україні.

Читайте також:
НАТО проводить таємні навчання на випадок ядерної війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна