У Києві судитимуть росіянина, який побив співака Dzidzio: поліція таки знайшла

 

Київська місцева прокуратура №7 направила до суду обвинувальний акт за звинуваченням 24-річного громадянина Російської Федерації у побитті артиста Dzidzio.

Про це у середу, 23 жовтня, повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Нагадаємо, 28 грудня 2018 року час конфлікту, що стався біля офісного приміщення на вулиці Вікентія Хвойки на Подолі у Києві, зловмисники нанесли тілесні ушкодження потерпілому та втекли з місця події.

Особи хуліганів, які  побили артиста, правоохоронці встановили. Ними виявилися громадяни іншої держави.

Тривалий час зловмисники переховувались від органів досудового розслідування. Однак за результатами оперативно-розшукових заходів місцеперебування одного з підозрюваних виявили.

На сьогодні обвинувальний акт відносно зловмисника за ч. 2 ст. 296 КК України скеровано до Подільського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

За вчинене йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Місцеперебування інших осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, встановлюється.

DZIDZIO (“Дзідзьо”) – український поп-гурт, створений 2009 року, фронтменом якого є Михайло Хома, який останніми роками також часто фігурує як співведучий у багатьох розважальних шоу.

Читайте також:
За напад на депутата Київської міськради Гусовського судитимуть 19 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна