За напад на депутата Київської міськради Гусовського судитимуть 19 осіб

 

Київська місцева прокуратура №10 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 19 осіб, які в приміщенні КМДА вчинили хуліганські дії щодо депутата Київської міської ради Сергія Гусовського.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Під час досудового розслідування слідчі та прокурори з’ясували, що 4 жовтня 2018 року ці особи облили депутата Київської міської ради “зеленкою” та закидали його яйцями.

Крім того, коли працівники поліції намагались припинити незаконні дії хуліганів, останні чинили їм опір.

Під процесуальним керівництвом прокурорів місцевої прокуратури зібрано достатньо доказів для обвинувачення зловмисників у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 КК України(грубе порушив громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене групою осіб) та за ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникам правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням цими працівниками своїх службових обов’язків).

Підозрюваним загрожує до 4 років позбавлення волі.

Як повідомляла “Новинарня“, 4 жовтня 2018 року депутата Київської міськради Сергія Гусовського побили та облили зеленкою в будівлі КМДА. Поліції розглядала три версії нападу.

Читайте також:
Фракція “Самопоміч” у Київраді оголосила про саморозпуск. Чому так

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна