Зеленський звинуватив Порошенка у “підштовхуванні” нового Майдану

 

Президент Володимир Зеленський звинуватив свого попередника Петра Порошенка у підготовці нового Майдану.

Як передає “Новинарня“, про це він сказав на пресконференції у четвер, 10 жовтня, у Києві.

“Помилка Порошенка у тому, що йому здається, що він може бути лідером нового Майдану. Але він забуває, що він уже не президент. Навіть не те, що забуває, а не вірить, я боюся, що це вже на фізичному рівні проблема. Він проти розведення (сил на Донбасі, – “Н”), і йому здається, що з цього приводу може бути Майдан. Мало того, що він трошки підштовхує Майдан своїми засобами масової інформації і своїми діями. Випадково гуляв-гуляв – і прийшов на Майдан?”, – сказав Зеленський.

Він додав, що не налаштований триматися за посаду, як президент Віктор Янукович.

“Я нічого цього не боюся. У будь-який момент і будь-яку секунду, якщо суспільство вирішить, що не хоче, щоб я був президентом… Кровопролиття не буде. Я дуже спокійно до цього ставлюся. Але люди повинні знати, що вони тоді оберуть. Вони точно не оберуть припинення війни і вони точно будуть вибирати серед того меню товарів, яке є на ринку, продажному політичному ринку“, – сказав Зеленський.

Президент додав, що особисто він не входить до цього “меню”.

Як інфомувала “Новинарня“, народний депутат Петро Порошенко відреагував на відео Зеленського та сказав, хто протестує проти “формули Штайнмайєра”.

Читайте також:
На Майдані Незалежності протестують проти “формули Штайнмайєра”: створили штаб спротиву капітуляції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна