“Запитай у президента”: активісти пікетували будівлю, де Зеленський проводить пресмарафон

 

Близько тридцяти активістів із різних громадських і неофіційних організацій, серед яких і “Рух опору капітуляції”, провели у четвер, 10 жовтня, акцію “Запитай у президента” під стінами фудмаркету, де президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон.

Люди тримали в руках плакати “Запитай, чи не передумали вбивати малий бізнес”, “Що шепче Богдан?“, “Де всеукраїнський референдум про землю?”, “Хто заплатить за відновлення Донбасу?”, “Чому зменшується фінансування армії?”, передає “Радіо Свобода”.

Також учасники акції запалювали два червоних фаєри.

Одного із протестувальників пропустили в середину приміщення, щоби передати президентові запитання.

Як інформувала “Новинарня“, 10 жовтня президент України Володимир Зеленський проводить пресмарафон, під час якого зробив низку заяв, зокрема щодо ситуації на Донбасі та розведення військ у районі Золотого й Петрівського.

Читайте також:
Зеленський назвав свою головну місію як президента України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна