На Донеччині від обстрілу загинув морпіх Юрій Волк із 36-ї бригади

доповнено

Юрій Волк

Стало відоме ім’я військовослужбовця Збройних сил України, який загинув унаслідок бойових дій у четвер, 10 жовтня. Це морпіх Юрій Волк із 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ.

Про полеглого повідомила пресслужба 36 обрмп.

“У районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш побратим старший матрос Юрій Володимирович Волк. Сміливим морським піхотинцем і щирим патріотом своєї країни він навіки залишиться у нашій пам’яті”, – сказано в некролозі.

Особовий склад бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисника України.

Раніше пресцентр штабу ОС повідомив, що 10 жовтня під час ворожого обстрілу загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил.

Як відомо, 36-та бригада ВМСУ виконує завдання в Донецькій області на південь від Докучаєвська.

ДОПОВНЕНО. Юрію Волку було 22 роки, він – із села Себине Новоодеського району Миколаївської області.

Про це розповів у соцмережі голова Новоодеської райради Олександр Гриценко.

“Сьогодні, 10.10.2019, трагічний день для Новоодещини. Наш край втратив дев’ятого воїна за час проведення військових дій на Сході нашої країни”, – зазначив чиновник, висловивши найщиріші співчуття родині Юрія.

За його даними, Волк Юрій Володимирович народився 10 вересня 1997 року в багатодітній родині, де було вісім дітей.

У 2014 році закінчив школу. 27 жовтня 2017 року був призваний до лав української армії. Після строкової служби підписав контракт із ЗСУ.

У 2018 році Юрій був поранений, після лікування повернувся на фронт, повідомляють миколаївські ЗМІ з посиланням на дані з 36-ї бригади.

Воїн отримав поранення в шию від кулі снайпера російсько-терористичних військ. Поранення виявилося смертельним.

У вечірньому зведенні пресцентру штабу ОС згадано, крім іншого, про шість обстрілів поблизу Водяного з напрямків Ужівки, Азова та Пікузів – з озброєння БМП, ручних протитанкових гранатометів, снайперської та стрілецької зброї.

За даними “Новинарні“, Юрій Волк – четверта бойова втрата Об’єднаних сил у жовтні.

3 жовтня на Луганщині від кульового поранення, завданого снайпером ворога, загинув боєць 14-ї механізованої бригади ЗСУ Юрій Тишик.

4 жовтня внаслідок ворожого обстрілу біля Мар’їнки поліг старший солдат Олег Ремінний зі складу 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ЗСУ.

6 жовтня біля Красногорівки від ворожою кулі поліг старший солдат 28 омбр Іван Дейкун.

Читайте також:
Загиблі герої вересня: 13 облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна