“Україну вигадали польські масони”: в Одесі розгорівся скандал через викладача-сепаратиста

 

У Міжнародному гуманітарному університеті в Одесі викладач історії на парах розповідає студентам, що “проєкт Україна придумали польські масони”.

На відео, яке у понеділок, 7 жовтня, опублікувала ТСН, видно, як на парі викладач говорить про те, що вперше політична згадка про Україну з’являється у 1900 році, а до цього країна існувала лише як географічна назва.

Крім того, викладач просить студентів виконувати завдання на тему “Україна, якої не було”.

“На першому курсі студентам пропагують сепаратизм і займаються “підривом державності”. Анатолій Кравчик навіює студентам, що Україна – це проєкт на завершальних етапах, який створили польські та російські масони, і що сучасні класичні програми історії України пишуть “цілковиті ідіоти і медіаклоуни”. На семінари нам задають такі роботи, як “Україна, якої не було” і ми не можемо не погодитися з викладачем, оскільки нам же гірше”, – скаржаться студенти університету.

За їхніми словами, на прохання до викладача іти за програмою, він відповідає, що має право викладати “свою історію”.

У самому університеті про ситуацію щодо методів викладання історії Анатолієм Кравчиком заявили, що нічого не знають і переадресували це питання до приймальної комісії, яка, зі свого боку, наголосила, що не є компетентною у цьому.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно викладача Одеської морської академії звільнили за пропаганду “величі російської зброї”.

Читайте також:
У військовому інституті Харкова зреагували на сепаратистський скандал довкола викладача

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна