У Шполі поховали бійця розвідроти 1-ї бригади Олега Ремінного, полеглого під Мар’їнкою. ФОТО

 

У понеділок, 7 жовтня, в місті Шпола на Черкащині поховали старшого солдата, механіка-водія розвідувальної роти 1-ї окремої танкової Сіверської бригади ЗСУ Олега Ремінного.

Про це повідомив сайт Шполянської міської об’єднаної територіальної громади.

6-7 жовтня 2019 року оголошено в ОТГ днями жалоби.

Олег Ремінний

Олег Володимирович Ремінний загинув 4 жовтня внаслідок ворожого обстрілу під Мар’їнкою на Донбасі.

Попрощатися із захисником, загиблим за суверенітет і незалежність України, зібралися сотні людей – товариші по службі, друзі, очільники міської громади та району, жителі Шполи.

Труну воїна проводжали стоячи на колінах.

Фото: Шполянська ОТГ

Шполяни зійшлися до храму Святої Трійці ПЦУ, де відбулась панахида за убієнним. Її відправили священники української церкви протоієрей Дмитро Горовенко (настоятель храму), ієрей Роман Саломатін, ієрей Ігор Лозіцький (капелан), ієрей Валерій Шкарбан, протоієрей Олександр Шпак.

На громадянській панахиді, зі словами співчуття виступили всі, хто найкраще знав Олега – побратими по службі, друзі, вчителі.

Директор Шполянської ЗОШ №5 Світлана Сотник розповіла, що Олег був одним із тих учнів, який понад усе любив життя, мріяв зробити свою родину щасливою.

Як зазначив капітан із розвідроти 1 отбр Олег Обурко, що Олег Ремінний був насправді героєм не словами, а ділом. Він довів, що є патріотом, який любить свій народ і свою країну, не шкодуючи себе, виконував поставлені бойові завдання. Був справжнім чоловіком, яким можуть гордитися рідні.

Олегу Ремінному було 33 роки. Він народився 10 грудня 1985 року

У Героя залишилась мати, брат та донька.

Поховали героя на Шполянському міському цвинтарі (мікрорайон Цукрозавод).

Читайте також:
На Донбасі загинув солдат 1 отбр Олег Ремінний із Черкащини

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна