Аброськіна призначили ректором Одеського університету внутрішніх справ

 

Ректором Одеського держуніверситету внутрішніх справ призначений В’ячеслав Аброськін, який донедавна обіймав посаду першого заступника голови Національної поліції – начальника кримінальної поліції.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“4 жовтня, наказом МВС України №952, ректором Одеського державного університету внутрішніх справ призначено В’ячеслава Аброськіна, який донедавна обіймав посаду першого заступника голови Національної поліції України – начальника кримінальної поліції. Представив нового керівника закладу вищої освіти перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий”, – йдеться в повідомленні на сайті МВС.

Яровий подякував уже колишньому ректору ОДУМВС Івану Катеринчуку за “плідну роботу і значні досягнення в розвитку університету”, а також відзначив високий професійний рівень науково-педагогічного складу вишу.

Іван Катеринчук обіймав посаду ректора Одеського державного університету внутрішніх справ із лютого 2016 року.

В’ячеслав Аброськін був призначений заступником голови Національної поліції України 10 березня 2017 року. Раніше він був начальником Головного управління Нацполіції (ГУ МВС) у Донецькій області – з 9 листопада 2014 року.

Як інформувала “Новинарня“, 11 вересня генерал-майор поліції В’ячеслав Аброськін і ще двоє заступників очільника Нацполіції подали у відставку.

Читайте також:
Аброськін пояснив, чому йде з поліції: хоче стати мером Маріуполя

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна