У Львів доставили 8 військових, яких поранили в ООС

 

У Львів із Харкова прибув борт із 8 українськими солдатами, пораненими у зоні проведення української воєнної Операції об’єднаних сил.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 2 вересня, інформує “Радіо Свобода”.

Зазначається, що стан поранених важкий і середній. У бійців вогневі поранення, черепно-мозкові травми та численні переломи.

Один поранений перебуває на апараті штучного дихання.

Військовослужбовці отримали медичну допомогу в Харківському військовому госпіталі, а у львівському військовому шпиталі вони проходитимуть лікування і реабілітацію.

Сьогодні лікарі оцінять стан поранених і визначать лікування, при потребі будуть заплановані операції, повідомив представник Інформаційного агенства Міноборони України Олександр Поронюк.

У львівському госпіталі достатньо медикаментів і засобів гігієни для поранених бійців, немає потреби у продуктах. Найбільше бійцям потрібна моральна підтримка і цікаві книжки, наголошують у шпиталі.

Як інформувала “Новинарня“, 30 вересня у “Мечці” помер боєць 56 омпбр Володимир Аджавенко, поранений снайпером під Пісками.

Читайте також:
Доба ООС 26 вересня: 32 порушення “тиші” з боку бойовиків, б’ють важкі міномети, три воїни поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна