На Київщині правоохоронці ліквідували іноземця, що стріляв у КОРД

 

Спецпризначенці ліквідували зловмисника, який під час затримання відкрив вогонь із двох пістолетів і поранив двох співробітників КОРД на Київщині.

Про це у середу, 2 жовтня, інформує пресслужба поліції Києва.

“Під час затримання правопорушника, який десять днів тому на Оболоні стріляв у спецпризначенців, вогнепальні поранення отримали двоє працівників КОРДу. Їх доставили в лікарню, де надають необхідну медичну допомогу”, — йдеться у повідомленні.

Чоловіка розшукували після того, як 22 вересня він під час перевірки документів в Оболонському районі Києва стріляв у правоохоронців і втік. З’ясувалося, що правопорушник – громадянин Грузії, засуджений на території іншої держави до 22-х років позбавлення волі за створення банди, викрадення людей і зберігання вогнепальної зброї.

Поліція встановила, що він може переховуватися у селі Хотянівка на Київщині.

Вранці 2 жовтня провели спецоперацію для затримання чоловіка.

Але коли правоохоронці підійшли до будівельного вагончика, де міг перебувати розшукуваний, і запропонували йому здатися, чоловік почав стріляти із двох пістолетів і поранив двох спецпризначенців.

У відповідь поліцейські застосували табельну зброю і ліквідували стрільця.

Поранених спецпризначенців доставили у лікарню для надання необхідної допомоги.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київської області.

Читайте також:
На Хмельниччині КОРДівця запідозрили в торгівлі базами даних

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна