Винника відправили у базу “Миротворця” за участь у російському флешмобі

 

Популярний український співак Олег Винник, який знявся у проекті #ВсемМир з російськими зірками, що підтримали політику Кремля щодо України і анексію Криму, потрапив до бази центру “Миротворець”.

Як повідомляє “Новинарня“, інформація про це з’явилася в п’ятницю, 27 вересня, на офіційному сайті “Миротворця”.

“Учасник російської пропагандистської антиукраїнської акції #ВсемМир, спрямованої на перекладання відповідальності, розв’язаній Росією (країна-агресор) війни на Україну”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що центр “Миротворець” просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Як інформувала “Новинарня“, український співак Олег Винник долучився до проєкту російського музичного гурту, мета якого – “закликати людей об’єднатись та мирно існувати”.

Читайте також:
“Брати вбивають один одного”, – Олег Винник висловився про агресію на сході України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.